Sunday, December 26, 2010

bubbye form3

hye blogger . assalamualaikum . hari ni hari ahad . so , tgal lg 6 hari utk kita bergolek-golek , bergedik-gedik dkt rumah . cepat gila . rasa mcm bru hbes pmr ja n mseh nk berenjoy-enjoy . huh , lpas ne jgn hrap la nk enjoy2 kn . dh msok form4 . MashALLAH aku tak sedia lg weh nk msok form 4 . aku nk stay form 3 lg . nek form4 ni msti la serabut kpala kn ? byk subjek yg nk kna bc n kna hafai . buku teks sej pun mkin mnabai dri form 3 kn ? dh la kna bt esei plak . adoy . hampa dh decide ka nk amik aliran apa ? aku igt nk amik pure sns + akaun . oke dak ? hampa rsa aku tamak dk ? aku rsa cm oke ja cz aku nk try bljaq akaun . along aku kata akaun senang gila . tuh org pndai yg kata . tataw aku boleh ka dk . blajaq la dlu noh . agk2 pyah drop ja la . senang . nnti msok form 4 msti kwn2 aku yg cmerlang gemilang n trbilang pkat2 pindah . ooh no , i need them . tmbh2 twin aku yg trcinta , msti dia pindh . tgai la aku sorg2 blek nek bs .tgu bs sorg2 . wuaa so sadis ma . kalau dia ad , bleh la jgk p mkn meggi tomyam dkt kdai mkcik tuh kalo bs tadak . sdap ooooo . aku kna get ready la cri kwn sorg lg pneman utk aku blik nek bs sma2 . msti ahli2 dlm klas aku msa form4 nnti tak sma dh dgn ahli2 klas form3 . Ya ALLAH rindu gilo dkt klas 3 ft . rindu nk bt hingaq time org len dok stdy , rindu nk mnyanyi dlm klas dgn2 kwn2 , rindu nk nges trok2 time dpt result trial ,rindu nk kna mrah dgn tecer cz dok potpet dgn cheah time tecer dok mngajar , rindu nk tgok ikmal bralih blkng n dok potpet dgn awin , rindu nk tgk nyamuk tidoq time sej , rindu nk tgk che lat perang mulot dgn silah , rindu nk dgaq che dah dok announce nma yg tak byaq duit klas , rindu kt syibah n achik yg slalu skip klas , rindu nk tgk kierah dok tkun tulih lirik lgu korea n aku rindu semua ahli klas 3ft . tahun dpn msti tak dpt classmates mcm hmpa dh yg sporting lg cool . n kalo hmpa pindah n dok klas len2 jgn la lupa aku ya . aku sygs hmpa taw . tak sbaq nk jumpa hmpa mgu dpn . rindu2 . bubbye . salam semua .



p/s : tak beli lg ksut sekolah . tadak mood nk sekolah :D .

3 comments:

azaliah said...

alolo paah..aku neyh da ang nk taok na?smpy aty noh..aku taw ang ajen bajaq akaun..so amek ar sub akaun t..aku taw ang cepat tgkap...
k..x maw sedeyh..,.ang kowt yg nk tggai kami..gtaw awin x yah pndah...

babybubble said...

paah, jgn la tulis ceni, sedih la bila tringat suma tu . qasa mcm nk ulang balik fr 3 . uwaaaa :'( .

farah imaginasi ^^ said...

azaliah : hg nk amik ap ? awin .. awin .. please.please.please kamu jgn nakal :D . jgn la tgai kmi . sdeh

awin : mmg pun . smlm dok tringt gila tuh yg post pasai ni .